A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Tips4Students.nl | Nieuws Tips4Students.nl • Tips4Students.nl | Nieuws
           

Nieuws

Student Engineering wint HZ-Stern met beste scriptie 2013-2014

Sven Nierijnck, één van de 9 studenten waarvan Tips4Students.nl eigenaar Ramon van Ingen eindexaminator was heeft de HZ Stern prijs gewonnen voor beste afstudeerscriptie van 2013-2014. De prijs bestaat uit een bronzen beeld en een cheque ter waarde van €1000,-. Sven Nierijnck is een eindejaars Engineering student op de Hogeschool Zeeland en liep stage bij Huisman Equipment te Schiedam. Sven was verantwoordelijk voor het ontwerpen van een kettingtakel systeem voor schepen voor het leggen van pijpleidingen in zee.

  Wil je graag meer lezen over Sven zijn ervaringen? Klik dan hier


Studentenpakketten

Wil je graag eenvoudig al je studiematerialen bestellen? Dat kan nu bij Tips4Students.nl. Wij hebben voor leerlingen van de middelbare school, studenten voor het hbo en universiteit speciale all-in-one pakketten samengesteld. Voor elk niveau hebben wij op maat complete studiepakketten gemaakt. Je kunt deze pakketten bestellen volgens de lijst, maar ook aanpassen naar eigen wens. Bespaar je tijd en geld door via de webshop eenvoudig alles te bestellen. 

Wil je graag meer lezen over deze complete studentenpakketten? Klik dan hier

Webshop

Op zoek naar studiematerialen voor de laagste prijs? Tips4Students.nl heeft meer dan 18.000 artikelen voor de laagste prijs. Maar niet alleen studenten kunnen hiervan gebruik maken. De webshop is voor iedereen interessant. Je kunt hier namelijk ook tables, cartridges, usbsticks en nog veel meer bestellen.

Wil je graag weten hoe de webshop werkt? Lees dan de instructies in dit artikel. Klik hier voor meer
 

Wat biedt Tips4Students.nl

Op 1 december 2013 werd er begonnen aan de oprichting van Tips4Students.nl. Dit is een nieuw online platform voor studenten. De website biedt een aantal voordelen voor huidige en toekomstige studenten, zoals de ervaringen van junior consultant, een compleet nieuw forum, allerlei artikelen, blogs, een e-book, Tips4Students.nl TV en een webshop.  

Wil je graag meer lezen over wat Tips4Students.nl te bieden heeft? Klik dan hier
link

Recente posts