A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

Waarom deze slogan? | Blog Tips4Students.nl • Waarom deze slogan? | Blog
           

Waarom deze slogan?

Posted February 14, 2014
Written by Ramon

 

De slogan op Tips4Students.nl is ‘Elke dag kunnen we iets met elkaar leren, met elkaar kunnen we iets leren elke dag’. Je zou denken dat hier precies hetzelfde staat, maar toch zit hier een bepaalde filosofie achter.

Je kunt namelijk elke dag iets leren door ervaring die je op doet. Deze ervaringen kun je delen met anderen, bijvoorbeeld problemen met het schrijven van je scriptie of het maken van een studiekeuze. Maak dit kenbaar aan andere studenten, want hierdoor gaan andere studenten daar ook over nadenken en dit eventueel relativeren met eigen ervaringen. Door hier samen over te praten op het forum kun je misschien tot een oplossing, nieuwe gedachtegang of ervaring komen. Dus door met elkaar hierover te discussiëren kun je elke dag weer wat nieuws leren. 

Daarom is het belangrijk dat er een nieuw online platform is voor studeren, waar studenten terecht kunnen met hun problemen. Andere studenten kunnen hier op reageren, waardoor we elkaar kunnen helpen. Daarom de slogan: ‘Elke dag kunnen we iets leren met elkaar, met elkaar kunnen we iets leren elke dag’.

 

link

Recente posts